Tu stii ce parfum sa iti cumperi?

Parfumurile sunt miresme pe care barbatii si femeile le poarta pentru a-si expune frumusetea sau chiar pentru a atrage un potential partener. Acestea pot ridica o stare de spirit, pot evoca amintiri pretioase sau pur si simplu te vor ajuta sa mirosi mai bine.

In prezent, exista literalmente mii de parfumuri diferite pe piata. De fapt, aromele purtabile au devenit o afacere de multe miliarde de dolari pe an. Multe magazine fac reduceri substantiale, iar daca vrei sa simti ca ai facut o afacere buna, nu rata aceste promotii pe care le gasesti in magazinele online sau in Hypermarketuri, poti sa fii la curent rasfoind un catalog kaufland, lidl, penny etc.

Datorita noile metode de marketing, brandurilor noi si liniilor de design, mai multe persoane ca niciodata aleg sa poarte diferite tipuri de parfum si colonia.

Dar cum stii care miros este potrivit pentru tine? Exista mai multe moduri prin care poti decide cum sa alegi parfumul perfect care sa se potriveasca stilului si personalitatii tale unice.

Alege o aroma

Fiecare parfum sau colonie are o nota diferita. Aceste note determina parfumul general. Notele constau in trei straturi diferite numite note de baza, de sus si de mijloc si toate lucreaza in sinergie pentru a crea un miros specific. Unele parfumuri, de exemplu, sunt considerate florale si contin diferite note de parfum, cum ar fi trandafir gardenie sau geraniu. Altele pot fi mai putin fructioase, cu miresme de citrice sau mar. Parfumurile exotice contin note picante precum anasonul stelar sau chiar scortisoara.

Parfumurile pentru barbati au si ele diverse noet. Sunt variante mai masculine, cu tonuri grele, in timp ce altele pot fi mai delicate. Este intotdeauna o idee buna sa stabiliti ce tipuri de parfum sau colonia preferati si apoi sa vedeti ce note de baza contin. Puteti afla mai multe despre diferitele note utilizate pentru a obtine un anumit parfum sau colonie.

Alege o concentratie

Parfumurile vin in patru niveluri diferite de concentratie. Cu cat concentratia creste, cu atat pretul va fi mai mare. Asa se intampla de obicei. In general, parfumurile cu concentratie mai mare au un miros mai puternic, iar aroma lor dureaza mai mult. Pot fi putin mai scumpe, dar unii oameni considera ca pretul mai mare merita.

Parfumurile cu cea mai mare concentratie pot sa dureze chiar si o zi intreaga pe incheietura mainii. Urmatorul nivel inferior este eau de parfum, care de obicei poate dura aproximativ 6 ore dupa aplicare.

Al treilea nivel se numeste eau de toilette si este de obicei destul de accesibil si usor de gasit in magazinele cu amanuntul. De obicei, este nevoie de mai multe aplicari pe parcursul zilei. A patra si cea mai mica gama de concentratie de parfum dureaza circa 2 ore. Cauta cele mai bune oferte pentru tine si alege corect.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *