Principalele motive pentru a investi într-un site de prezentare realizat de o agenţie web design

0
1

Crearea unui site de prezentare nu este atât de simplă pentru cei care nu au cunoştinţe în domeniul IT, dar este realizabilă cu ajutorul unor specialişti care lucrează într-o agenţie web design şi pun la dispoziţie servicii complete în funcţie de nevoile şi de specificul afacerii.

Site-ul web al unei companii – site-ul de prezentare este o carte de vizită care trebuie să fie reprezentativă şi atractivă pentru utilizatori şi să genereze creşteri în rata de conversie, având în vedere strategiile incluse în pachetul de servicii ale agenţiei de web design.

Site-ul de prezentare transformă vizitatorii în clienţi

Eforturile unei agenţii de web design au rezultate bune atunci când site-ul de prezentare creat îi pune în legătură pe reprezentanţii afacerii cu potenţialii clienţi. În acest spaţiu pot fi găsite informaţii esenţiale despre businessul pe care îl administrează, cum se diferenţiază de concurenţă, ce oferte speciale pregătesc reprezentanţii afacerii, după ce valori se ghidează şi în ce mod vin în întâmpinarea clienţilor.

Deşi este pagina de prezentare a afacerii, acest site este creat pentru vizitatori, având două obiective în minte, ghidate de strategiile dezvoltate în pachetul de servicii SEO şi marketing online. Scopul principal al site-ului de prezentare al unei companii este creşterea ratei de conversie, prezentarea poveştii afacerii şi oferirea soluţiilor potrivite pentru nevoile clienţilor.

Pagina de prezentare cu un design plăcut, optimizată pentru motoarele de căutare trebuie să fie şi foarte bine promovată în mediul online, astfel încât rezultatele să se ridice la nivelul aşteptărilor reprezentanţilor afacerilor.

Elemente care asigură succesul unui site de prezentare în mediul online

Pentru a avea un site de prezentare de succes, reprezentanţii afacerilor trebuie să ţină cont de următoarele criterii:

·  Administrarea contului

Reprezentanţii afacerilor care îşi comandă un site de prezentare trebuie să ţină cont că vor avea nevoie în timp să facă mici modificări, precum: uploadarea pozelor, a articolelor sau schimbarea informaţiilor referitoare la datele de contact. De aceea, aceştia trebuie să aibă un cont de administrare, un panou simplu de utilizat, flexibil, care să permită realizarea unor mici modificări la nivelul site-ului.

·  Versiunea mobila

Pentru că din ce în ce mai multe persoane accesează site-uri de pe telefonul mobil, trebuie menţionat faptul că fără o versiune mobilă care să serveasca celor care folosesc smartphone-uri sau tablete, site-ul de prezentare nu are succes. În plus, dacă site-ul nu are o versiune de mobil, va avea o poziţie inferioară în căutările Google, comparativ cu site-uri de prezentare care sunt optimizate pentru dispozitive mobile.

·  Newsletter şi SEO

Nu în ultimul rând, pentru succesul unui site de prezentare, este important ca agenția de web design care îl realizează să îl optimizeze corespunzător din punct de vedere SEO şi chiar să ofere publicului țintă posibilitatea de a se abona la newsletter.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here