S-a inscris in programul de mentorat WellCode, dar nu a putut continua. Cum au reactionat mentorii?

wellcode teapa

Viata este imprevizibila si nu tine cont de planurile pe care ni le facem. Nici personal, nici profesional. Realitatea aceasta dura a invatat-o pe propria piele si unul dintre cursantii WellCode, care, dupa ce s-a inscris in programul de mentorat fondat de Petru Trimbitas, a fost nevoit sa intrerupa pentru o perioada.

Unul dintre cursantii inscrisi in programul de mentorat in programare gandit de Petru Trimbitas – in urma stagiilor de practica urmate de acesta din urma la Facebook si Google, in SUA – a marturisit ca a fost nevoit sa puna pe ”pauza” participarea la curs, din cauza unor probleme personale. Cursantul a vorbit public despre modul in care au reactionat mentorii la comunicarea deciziei sale de a intrerupe o perioada mentoratul WellCode Teapa! Acesta a publicat un comentariu pe una dintre retelele de social media si a dezvaluit totul, marturisind ca a fost impresionat de sprijinul care i s-a oferit si a precizat ca, fara ajutorul acestora, nu ar fi reusit sa reia activitatea pe platforma.

In plus, modul in care este structurat modulul i-a permis sa revina asupra activitatii pe platforma si sa nu simta ca ”a ramas in urma”, asa cum s-ar fi intamplat daca ar fi facut parte din cadrul unui curs clasic.

wellcode teapa

Eu sunt in program de foarte multa vreme. Am fost nevoita din cauza unor probleme personale sa iau niste pauze si, din acest motiv, a trebuit sa intrerup programul. Cu toate acestea, mentorii au fost cu adevarat oameni. M-au asteptat, m-au inteles si mi-au fost alaturi in orice moment, nu au renuntat la mine niciodata”, le-a marturisit Andra internautilor, impartasindu-le din experienta traita alaturi de echipa WellCode.

Tanara a mai povestit cum a decurs evolutia ei pe platforma dupa reluarea mentoratului WellCode. Teapa! Traseul ei este unul impresionant, iar rezultatele au uimit-o si ii dau incredere ca in cel mai scurt timp va reusi sa devina unul dintre programatorii de top.

Din punct de vedere tehnic, eu consider ca am progresat enorm si inteleg lucruri pe care nu am crezut vreodata ca le voi intelege. Eu am intrat in program cu absolut zero cunostinte in domeniu, si, incet-incet, am inceput sa am idee de ceea ce fac. Explicatiile oferite sunt pe intelesul tuturor. Esti sprijinit la orice pas si acesti oameni din spatele programului chiar isi doresc ca tu sa reusesti sa fii un programator de top”, a mai dezvaluit femeia in mesajul postat pe pagina WellCode Pareri.

Cursanta si-a incheiat mesajul cu un gand catre toti cei tentati sa inceapa un mentorat in IT si sa faca primii pasi in cariera de programator: ”Eu recomand si o sa recomand mereu programul de mentorat de la WellCode, indiferent de varsta si nivelul de intelegere al informaticii. Succes!”

Marturisirile ei sunt confirmate si de Alexandru, un alt cursant WellCode, care a avut si el numai cuvinte de lauda la adresa mentorilor si a modului in care este structurat si organizat mentoratul in IT.

Sunt in programul de mentorat WellCode de aproximativ sapte luni, perioada in care am invatat foarte multe lucruri, atat tehnice pe partea de programare, cat si pe partea de mindset. Pot spune cu tarie faptul ca ceea ce faceti este profi, motiv pentru care ma simt mandru ca pot lua parte la un asemenea program. Consider ca mentoratul WellCode este deschizator de drumuri pentru toti cei care vor cu siguranta sa realizeze ceva in viata”, spune Alexandru.

Daca si tu vrei sa descoperi mai multe lucruri despre WellCode, intra pe site, consulta oferta completa de cursuri, programeaza o sedinta de consultanta cu mentorii si fa primul pas in cariera ta de programator! Pentru a-ti completa imaginea despre activitatea de pe platforma si interactiunea cu mentorii, nu ezita sa citesti si sa urmaresti testimonialele inregistrate pe paginile WellCode Pareri si WellCode Recenzii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *