Șoc total pentru concurenții Asia Express! Prin ce probe de foc au trebuit să treacă | NEWS20

O nouă ţară înseamnă pentru concurenţi o nouă etapă, în care vor fi nevoiţi să se descurce în aceleaşi condiţii grele ca şi până acum. Deşi pentru ei ziua va începe cu un ritual de purificare în care vor fi binecuvântaţi de un preot hindus, prima misiune din India va avea un impact masiv asupra stării de linişte interioare dobândite iniţial: 

”Din momentul în care am citit ce este de făcut nu am mai vrut să intru. Nu pot să fac aşa ceva, poţi să mă trimiţi şi acasă. Doar ideea mă sperie!”, va afirma Paul Ipate. 

”Nici nu vrem să ne gândim ce ne aşteaptă, cu siguranţă următoarele probe vor fi mult mai grele. Ce înseamnă adrenalina şi competiţia! Nu e vorba neapărat despre premiu, în acest show efectiv nu mai gândeşti în momentele critice, fie că e riscant sau penibil.”, ţin să adauge Cocuţa şi Bogdan. Ce practice indiene cu efecte tămăduitoare îi vor şoca pe concurenţi şi care dintre aceştia vor reuşi să îndeplinească proba, telespectatorii Antena 1 pot urmări diseară, de la 20:00.

Fascinanta Indie va demonstra că ascunde o lume a contrastelor cu care vedetele vor fi nevoite să se obişnuiască, căci doar aşa îşi vor putea păstra locul în competiţie. Deşi etapele din Sri Lanka i-au antrenat, experienţele cu adevărat dure şi copleşitoare de abia acum vor începe: ”Nu există comparaţie de trafic cu nimic din ce am văzut eu. Șoc total! Nimic din lumea asta nu te pregăteşte pentru momentul când ajungi în India, pe o stradă. Întâlnim alţi oameni, o altă energie. O luăm de la zero.”, e de părere Oase. Deşi autostopul le va pune mari probleme, cazarea e cea care se va transforma într-o misiune aproape imposibilă. Reticenţa localnicilor le va face pe vedete să caute un acoperiş pentru câteva ore bune, chiar şi prin junglă. 

Ce situaţii inedite îi aşteaptă pe concurenţi în prima etapă din India, ce echipe vor reuşi să se acomodeze cel mai repede cu această destinaţie interesantă şi plină de provocări şi care dintre acestea va câştiga imunitatea, telespectatorii Antena 1 pot vedea în această seară, de la 20:00, într-o nouă ediţie Asia Express- Drumul Elefantului. 

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *