Șoferi pericol public: beți și adormiți la volan

Magazie acroşată la Topliţa şi stâlp electric acroşat la Odorheiu Secuiesc, de două autoturisme cu doi conducători auto identic turmentaţi: ambii aveau 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar al doilea a mai şi adormit la volan.

La data de 06.09.2019, în jurul orei 02:40, un tânăr de 19 ani, din municipiul Topliţa, în timp ce conducea un autoturism pe strada Lungă din localitate, a acroşat o magazie de lemne, având 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În zorii zilei următoare, 07.09.2019, în jurul orei 04:50, un bărbat de 41 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe strada Nicolae Bălcescu, având tot 0,72 mg/l alcool pur în aerul expirat, se pare că a adormit la volan și a intrat în coliziune cu un stâlp electric, aflat în afara carosabilului pe sensul opus, autoaccidentându-se uşor.

Pe numele celor doi conducători auto au fost întocmite dosare penale pentru conducere sub influenţa alcoolului, iar în cel de-al doilea caz şi pentru vătămare corporală din culpă.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *