Termoizolatii facute cu cap

Termoizolatii

Tot ceea ce inseamna termoizolatii este important, mai ales unde le asezam si ce fel de aranjament le facem. In cele mai des intalnite cazuri, termoizolatia se face sub hidroizolatie, pentru o buna izolare, astfel incat sa ramana protejat de umezeala din exterior. Este asezata deasupra stratului stratului bariera de vapori, in acest fel, umezeala din interior ramanand neatinsa.

Alegerea grosimii minime

O lucrare de termoizolatii, hidroizolatii si strat de panta are o inaltime totala atat cat sa fie spatiu pentru punerea usii spre terasa.. Usa asezata de obicei pe o bordura mai inalta  de circa 30-45 cm  si intre bordura si grinda ramane inaltime de usa 2,05m.Izolații termici sunt meniți să reducă viteza de transfer de căldură prin conducție, convenție și radiații – metode standard prin care se transferă căldura. Aceasta poate fi fie pentru a preveni pierderile de căldură, fie pentru a evita căldura. Pentru a face acest lucru, toți izolatorii împart anumite proprietăți. Conductivitate termică Cele mai bune izolatoare termice au cea mai scăzută conductivitate termică; aceasta este proprietatea unui material care măsoară cât de bine poate conduce căldura prin masa sa. Cu cât măsurarea conductivității este mai mică, cu atât mai puțin materialul este capabil să efectueze căldură, permițând astfel încălzirea sau protejarea conținutului de căldura exterioară. Rezistență la căldură Izolații termici ar trebui, de asemenea, să fie rezistenți la căldură, deoarece probabil că vor fi supuși la căldură suprafețelor lor din cauza incapacității căldurii de a se deplasa prin ele. Un izolator termic fără un coeficient ridicat de rezistență la căldură prezintă riscul de topire sau ardere.

Când este bine izolata o clădire

Este eficient din punct de vedere energetic, economisind astfel banii proprietarului. Asigură temperaturi mai uniforme pe tot spațiul. Există un gradient mai mic de temperatură atât vertical (între înălțimea gleznei și înălțimea capului) cât și orizontal de pereții exteriori, plafoanele și ferestrele spre pereții interiori, producând astfel un mediu de ocupare mai confortabil, când temperaturile exterioare sunt extrem de reci sau de cald.are o recurență minimă

Tipuri de termoizolatii de terase

Exista 4 tipuri de termoizolatii de terase:

-terasa necirculabila: aranjamentul nu se schimba, sapa finala de egalizare sau pardoseala trafic,nu ingroasa termoizolatia atat timpcat avem un atic perimetral destul de inalt.

-terasa inversata: aranjamentul termoizolatiei se face deasupra stratului de hidroizolatii pentru ferirea membranei de greutati mari trecum parcari auto.Spuma exttrudata este foarte rezistenta la compresiune si nu absoarbe apa.

-terase industriale: folosesc in general termoizolatii cu vata minerala confectionata din roci vulcanice, asezata pe o structura mecanica usora cu tabla trapezoidala sau pentru sisteme de hidroizolatii cu membrana sintetica de PVC.Acestea sunt de diferite grosimi si dimensiuni, astfel incat nu se deformeaza de la caldura, nu propaga foc si izoleaza fonic, ceea ce se aplica la acoperisurile din metal.

-terase uzuale: materialul termoizoland este asezat sub hidroizolatie,aceasta soulutie fiind gasita si la terasele necirculabile. Finisajul pardoselei asigura o protectie o protectie buna pentru straturile de hidroizolare  si termoizolare de dedesupt. Panta terasei este realizata in mod uzual din beton.

In concluzie,cred cu desavarsire ca prin toate argumentele aduse mai sus ca echipa noastra, Hidroizolatii-Conduraru, este printre cele mai bune firme la care puteti apela cand vine vorba despre hidroizolatii si termoizolatii. Click aici pentru detalii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *