Top 4 trucuri pentru a te pune în evidență fără machiaj

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Orice femeie își dorește să aibă un look mereu fresh. Uneori acest lucru este greu de obținut, din cauza lipsei de timp. Pe de altă parte, aplicarea de machiaj zi de zi poate afecta tenul, creând diverse probleme de la uscăciune excesivă până la exces de sebum, în funcție de tipul de ten. 

Pe de altă parte, cel mai fresh look este cel care se apropie de natural, iar machiajul poate să se îndepărteze uneori de acest scop. 

Iată 4 metode pentru un look fresh fără machiaj 

  • Micropigmentarea sprâncenelor

Această tehnică a devenit foarte populară în ultimii ani și în România. Multe femei de confruntă cu sprâncene foarte subțiri sau o formă nedorită a acestora. Sprâncenele au un rol foarte important în conturarea feței. Sprâncenele foarte subțiri pot ascuți trăsăturile, iar cele prea rare pot adăuga câțiva ani chipului tău. 

Pentru a nu petrece zilnic timp în oglindă pentru a corecta forma sau volumul sprâncenelor, poți să îți tatuezi forma dorită a lor. Micropigmentarea este un procedeu asemănător cu cel al tatuării și efectele sunt semipermanente. Odată tatuate, sprâncenele tale vor mai avea nevoie de un retuș odată la câțiva ani buni. 

  • Extensia genelor 

Toate femeile doresc să își pună în evidență ochii. Utilizarea zilnică a rimelului poate avea efecte nedorite pe termen lung. Pe lângă asta, trebuie să ai mereu grijă să nu se prelingă rimelul dacă este prea umezeală sau e cald. Rimelul curs sub ochi poate accentua cearcănele și produce disconfort la nivelul ochiului din cauza pigmenților din compoziție. 

Cea de simplă soluție este extensia genelor. De exemplu, poți alege produse pentru extensii de gene de pe Dluxromania.ro în funcție de nevoile tale. Poți urmări diverse tutoriale ca să înțelegi ce este această procedură și dacă ți se potrivește. 

  • Albirea dinților 

Dinții albi au fost mereu un etalon al frumuseții. Un zâmbet alb poate aduce un aer tineresc și fresh oricărui chip. Dantura albă poate fi moștenită sau nu. Desigur, obiceiurile precum fumatul sau consumarea de băuturi carbogazoase pot afecta sănătatea dinților și implicit îngălbenirea lor. 

Poți opta pentru detartraje sau albirea dinților apelând la un medic stomatolog specialist. Ai grijă să îi urmezi sfaturile legate de aceste proceduri, deoarece ele pot sensibiliza dinții. 

  • Extensii de păr 

Podoaba capilară este cu siguranță importantă pentru majoritatea femeilor. Un păr bogat, des și sănătos te poate pune în evidență oricând. Însă nu toate femeile se nasc cu un păr ideal. Dacă îți dorești un aspect mai voluminos al părului tău, poți apela la extensii. Extensiile pot fi atât pentru completarea lungimii părului, cât și pentru îndesire. Trebuie să discuți cu hairstylist-ul tău pentru a găsi cea mai bună variantă pentru tipul tău de păr, deoarece extensiile sunt de mai multe feluri și modalitatea lor de întreținere este diferită. 

Așadar, poți să te pui în evidență fără să mai petreci dimineața timp în fața oglinzii pentru a aplica make-up. Micropigmentarea sprâncenelor și extensia genelor îți pot scoate în evidență atât ochii, cât și restul trăsăturilor. Optează pentru o albire a dinților dacă medicul tău stomatolog îți recomandă să urmezi această procedură și la extensii de păr, dacă hairstylist-ul tău consideră că sunt potrivite pentru tine. 

Sursa foto: unsplash.com

spot_imgspot_img