Tot ce trebuie să știi despre ușile de interior din furnir natural + de unde le poți achiziționa

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Despre ușile de interior din furnir natural probabil ai mai auzit informații. Furnirul natural este de fapt o foaie subțire de lemn natural. El se aplică deasupra panoului de MDF, iar apoi este tratat cu lac și se obține o ușă de interior cu un aspect elegant.

Există o lista destul de complexă de avantaje pe care ușile din furnir natural le prezintă. Printre ele amintim de durabilitate, rezistența la influențe externe, dar ai estetica plăcută. Vom vorbi mai pe larg despre aceste avantaje în rândurile ce urmează. Iată deci tot ce trebuie să știi despre ușile de interior din furnir natural.

Care sunt avantajele ușilor de interior din furnir natural?

Atunci când cauți usi interior Suceava, mai exact uși din furnir natural, vizitează showroom-ul Uși Dor. Aici găsești modele extrem de elegante de uși din furnir natural produse de Porta Doors – renumit producător pe plan european.

Așadar, să revenim la avantajele ușilor de interior din furnir natural:

  • Estetica

Cei de la Uși Dor pe care îi găsești și prin intermediul magazinului online usi-dor.ro au un portofoliu vast de modele de uși din furnir natural. În funcție de modul în care locuința ta este amenajată pe interior, cu siguranță vei găsi cel puțin o ușă corespunzătoare. Personalul showroom-ului te poate ajuta cu sugestii și recomandări.

  • Izolarea fonică și termică

Ușile de interior din furnir natural sunt extrem de bune izolatoare termice, dar și fonice. construcția lor oferă un nivel de etanseitate optim, așadar zgomotul din exterior nu pătrunde în interior, iar căldura nu se poate evapora.

  • Raportul calitate-preț

Ușile de interior din furnir natural sunt o revoluție a pieței, am putea spune. Sunt destul de accesibile ca preț, iar calitatea nu lasă de dorit. Se potrivesc de asemenea cu o mulțime de stiluri de design interior. Trebuie doar să accesezi usi-dor.ro și să vezi ce model se potrivește mai bine în locuința ta. Nu uita că toate modelele disponibile acolo sunt produse de Porta Doors – producător de renume pe piața europeană!

Reguli pentru instalarea corectă a unei uși de interior din furnir natural

Materialul este predispus la o ușoară dilatare în timp dacă apare umezeala, așadar se recomandă lăsarea unui spațiu de 4 sau 5 mm între foaia de ușă și tocul ușii.

Atunci când instalezi o ușă de interior din furnir natural, folosește doar scule electrice cu vârfuri ascuțite (burghie). În acest fel, reduci la minim riscul de rupere.

Mai departe, acolo unde vorbim despre încăperi cu umiditate ridicată, recomandarea este de prelucrare suplimentară a secțiunilor pentru accesoriile de montaj și a joncțiunii dintre tocul ușii și podea.

Cât despre măsurători, cei de la Uși Dor te pot ajuta cu ele. Ei dispun de showroom în Suceava, iar de curând au deschis unul și în Botoșani. Pe lângă gama de uși de interior, Uși Dor îți pune la dispoziție, tot sub producția Porta Doors, și uși tehnice, uși glisante, dar și uși de intrare în apartament. Mai multe detalii pe usi-dor.ro.

spot_imgspot_img