Tragedia din 2 Mai. Ministrul de Interne, declarații de presă de la ora 17.00

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu, susține o declarație de presă, de la ora 17.00, pe tema accidentului din 2 Mai. Reamintim că doi tineri au murit după ce un băiat de 19 ani aflat sub influența drogurilor a intrat cu mașina într-un grup de oameni. El fusese oprit în trafic de poliţişti cu circa trei ore înainte de producerea accidentului rutier şi dus la secţie unde, după ce a fost testat pentru alcool iar rezultatul a ieşit negativ, a fost lăsat să plece. La mai puțin de o oră, el a provocat tragedia.

Cătălin PredoiuFoto: INQUAM Photos / Octav Ganea

HotNews.ro va transmite livetext declarațiile ministrului Cătălin Predoiu:

Reamintim că Roberta Marina Dragomir (20 de ani) și Sebastian Andrei Olariu (21 de ani) au murit sâmbătă dimineață, după ce un tânăr de 19 ani care consumase cocaină, amfetamină şi metamfetamină a intrat cu mașina într-un grup de tineri, în 2 Mai.

Luni, au ieșit la iveală detalii revoltătoare: băiatul fusese oprit de poliție în aceeași noapte, i-au fost găsite droguri în mașină, dar a fost lăsat să plece fără a fi testat cu aparatul drug-test. La mai puțin de o oră de la plecarea de la sediul Poliției din Vama Veche, tânărul a provocat tragedia din 2 Mai.

„Drogurile ridicate din autoturism sunt diferite faţă de cele indicate de către aparatul drug-test în urma testării la acel moment”, a declarat, luni, şeful Poliției Județene Constanţa, Adrian Glugă.

El a precizat că în urma controlului în maşina băiatului de 19 ani au fost găsite, într-un pachet de ţigări, o ţigară tip joint şi o folie pe care scria Bromazepam şi care conţinea patru pastile. Acestea au fost predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Constanţa pentru continuarea cercetărilor, conform șefului Poliției Constanța.

CITEȘTE ȘI:

spot_imgspot_img