Trei zile pline de bucurie, prieteni noi și rugăciune

Trei zile pline de bucurie, prieteni noi și rugăciune, au petrecut elevii Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru” Tașca, dar și copii din Bicazu Ardelean, Bicaz, Piatra Neamț, Constanța și București, la Neagra.
TABĂRA DIN PRIDVORUL SATULUI, găzduită de Parohia ,,Sf. Nicolae” Neagra și de preotul paroh Diaconu Dumitru, a adus zâmbetul pe chipurile copiilor și amintiri de neuitat.
Conduși de îndemnul ,,Împreună pentru tineri!”, voluntarii ATOR veniți de la Iași, au desfășurat activități frumoase și antrenante cu copiii.
O tabără de vis, o acțiune plină de reușite, datorită implicării părintelui Diaconu Dumitru și a doamnelor preotese Diaconu Doina și Stoian Cornelia, a părintelui Siminciuc Mihail de la Iași, a dnei Primar Daniela Ursache, a preotului Caia Dan Gheorghiță, a reprezentanților Școlii Gimnaziale ,,Vasile Mitru”- Lazăr Liliana, Țuțuianu Monica, Diaconu Doina, Văsâi Daniela și a reprezentanților Bisericii ,,Sf . Nicolae „- Mucenicu Constantin și Budacă Petru, a pompierilor de la Tașca- Grasu Daniel și Gribincea Cătălin, a dlui șef de post Crețu Ion, iar transportul copiilor a fost asigurat de dl. Gribincea Gheorghiță.

sursa: Mădălina-Gabriela Bârsan-Son, facebook

Sursa: ZiarBicaz.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *