Trucuri pentru a gasi un partener daca ai peste 50 de ani

Cautarea unui partener, la orice varsta, nu este o sarcina usoara si multi cred ca, cu cat esti mai in varsta, cu atat sunt mai mari dificultatile. Insa, expertii clarifica faptul ca flirtul si dragostea nu este ceva exclusiv pentru tineri, mai ales intr-o tara ca a noastra, unde 44% dintre persoanele singure de peste 50 de ani cauta dragoste. Multi barbati si femei mature sunt in cautarea unui partener de viata, si din ce in ce mai multi sunt conectati pe site-uri de dating si de socializare pentru a-si gasi jumatatea.

Se spune ca iubirea este fara varsta si este un mare adevar. Nu stii cand te vei indragosti la fel cum nu poti alege pe cine. Si, atunci cand acesta din urma porunceste, ratiunea nu are nimic de spus.

Dupa 60 de ani suntem experti in multe lucruri. Am trait binele si raul vietii si, bineinteles, stim aproape totul despre dragoste si desfranare … chiar pierderea persoanei iubite. Si tocmai in aceste momente proaste cand ne inchidem usile si refuzam cu placere sa cunoastem pe nimeni.

Care sunt, atunci, regulile de baza conform expertilor?

Pierderile, fie ca urmare a mortii persoanei iubite, datorita abandonului sau pur si simplu pentru ca lucrurile nu functioneaza, implica procese de durere, adaptare, doliu etc. ca, inevitabil, trebuie sa trecem, dar dupa aceea, sa intalnim pe cineva, sa ne distram cu acea persoana, sa iesim la cina, sa mergem la plimbare sau la filme nu sunt gresite si daca iubirea vine mai tarziu, bine ati venit!

Crede in calitatile tale

Atunci cand isi cauta un partener, persoanele care au peste 50 de ani au mai multe resurse decat isi imagineaza: pot conta pe experienta lor, intelepciunea si independenta lor pentru a atrage o alta persoana. Marea intrebare este: de unde incep? In primul rand: a crede in tine.

Fii sincer

Dupa 50 de ani, timpul tau in viata te-a dus in multe locuri si a invatat multe lucruri. Stii tot ce trebuie sa stii despre iubire – de la magia de a te indragosti pana la aparitia inimii frante – si prin toata aceasta experienta, ai invatat sa te intelegi mai bine. Fii fidel tie insuti si ai incredere ca stii exact cine este potrivit pentru tine.

Fii elocvent

Cautati pe cineva special, cu interese similare, care este dispus sau dispus sa impartaseasca cu o inima deschisa. Ai incredere in povestea ta de viata interesanta pentru a fi elocvent si pentru a avea conversatii pasionale cu alti oameni.

Profita de libertatea ta

Libertatea este, de asemenea, unul dintre cele mai mari privilegii de a avea peste 50 de ani. Responsabilitatile dvs. fata de familie si colaboratori nu mai sunt o povara si va puteti concentra in cele din urma pe ceea ce conteaza cu adevarat: urmarirea fericirii in prezent cu cineva care este la fel de independent ca tine. Bucurati-va de libertatea si intelepciunea voastra: acestea sunt cheile intalnirii de noi oameni cu totala incredere.

Intrati in lumea aplicatiilor de intalniri

Astazi, single-urile de toate varstele cauta dragoste online. De fapt, 30% dintre cei peste 50 de ani prefera sa intalneasca alti single-uri online. Gasirea unei alte persoane cu care sa te scape de singuratatea este cea mai benefica la anumite varste. Deci, odata cu sosirea Internetului, asta flirtul este mult mai usor. Si confortabil … din propria casa. Este suficient sa le descarcam pe Smartphone-ul nostru si sa completam informatiile pe care le solicita de la noi si asta este esential pentru a ne crea profilul public, astfel incat sa putem incepe sa le folosim si sa intalnim oameni noi. Lucrul bun pe care il au este ca oamenii pot fi filtrati in functie de gusturile noastre, adica putem specifica, de exemplu, ca vrem sa intalnim barbati cu varste cuprinse intre 50 si 70 de ani, care locuiesc in Sevilla si care vor doar sa impartaseasca o relatie de prietenie .

Activitati de agrement in grup: cluburi sportive, cursuri de gatit sau catering si, bineinteles, dansul ne ajuta sa intalnim oameni de varsta noastra care, pentru inceput, coincid cu gusturile si hobby-urile. In plus, legatura obtinuta in aceste activitati este foarte mare, deoarece ne permite sa apreciem personalitatea celuilalt si sa ne aratam pe ai nostri. Aceste clase conduc de obicei la mari prietenii si, bineinteles, la romantismul ocazional.

Calatorii: Exista multe agentii care organizeaza excursii pentru grupuri de persoane peste 50 de ani cu reduceri speciale si in hoteluri excelente, ceea ce este o oportunitate excelenta de a vedea locuri fabuloase si, apropo, persoane de varsta noastra si preferintele noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *