Ucraina spune că 32 de soldați ucraineni au fost eliberați într-un schimb de prizonieri cu Rusia / Kievul a recuperat și cadavrul israelianului Dmitro Fialka

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Treizeci și doi de ucraineni s-au întors acasă marți într-un schimb de prizonieri de război cu Rusia, a declarat un înalt oficial ucrainean, relatează Reuters.

soldati ucraineni eliberati de RusiaFoto: Andri Iermak / Twitter

„Printre cei eliberați se numără ofițeri, sergenți și soldați ai Forțelor Armate (ucrainene). Toți se aflau în locuri în care aveau loc lupte aprige. Mulți dintre acești oameni au fost considerați dispăruți”, a scris Andri Iermak, șeful cabinetului președinției ucrainene, în aplicația de mesagerie Telegram.

Iermak a spus că Ucraina a primit și corpul cetățeanului israelian Dmitro Fialka, despre care Iermak a spus că s-a oferit voluntar să lupte pentru Ucraina.

Iermak a spus că israelianul decedat a trăit în Ucraina în ultimii doi ani, lucrând ca antrenor pentru echipa de fotbal pentru copii clubul Dinamo, potrivit Jerusalem Post.

„A luptat pentru Ucraina, era aici când și-a cunoscut dragostea – o femeie cu care a avut copii. A plecat pe front ca voluntar”, a spus el.

spot_imgspot_img