Urmează acești pași pentru a obține o manichiură cu gel spectaculoasă, chiar la tine acasă!

Date:

O manichiură îngrijită este cartea de vizită a unei femei, fiind un detaliu ce nu trebuie trecut cu vederea. Pe lângă o îngrijire corespunzătoare a unghiilor, îți poți pune amprenta prin alegerea unor nuanțe sau modele îndrăznețe ce te vor evidenția oriunde vei merge.

Pentru că de multe ori, timpul nu îți permite să ajungi la un salon de manichiură, poți realiza acest lucru chiar la tine acasă. În plus, te vei distra și te vei relaxa în timp ce vei simți că faci ceva plăcut pentru tine.

În continuarea articolului, îți vom prezenta ce pași trebuie să urmezi pentru a obține o manichiură cu gel reușită, chiar la tine acasă!

Totul a devenit atât de ușor și distractiv, de când au apărut produsele profesionale pentru realizarea manichiurii, pe care le poți utiliza la tine acasă. Mai mult decât atât, pentru a te bucura de unghii mult mai rezistente care vor arăta absolut senzațional, poți alege realizarea manichiurii cu unghii cu gel. Poți alege dintr-o multitudine de modele de unghii cu gel, de la nivel de formă, până la nivel de lungime sau culoare. 
Și ca să-ți dăm o veste bună în acest sens, noi am descoperit că site-ul Fsm.ro oferă o gamă largă de kit-uri pentru unghii cu gel profesional, care te vor ajuta să-ți organizezi propriul colț de salon în confortul casei tale. Astfel, te vei bucura pentru mai mult timp de unghiile tale rezistente, care te vor face să te simți mult mai încrezătoare.

Este necesar să parcurgi următoarele etape speciale de pregătire a unghiilor, pentru aplicarea și finisarea gelului specific. Iată care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o manichiură cu gel de-a dreptul spectaculoasă.

  • Pasul 1: Va trebui să pregătești unghia naturală și cuticulele

Deși poate părea un procedeu dificil să realizezi singură o manichiură cu gel reușită, suntem convinși că te vei descurca de minune. Așadar, trebuie să începi cu curățarea și finisarea cuticulelor folosind o pilă electrică, apoi să le împingi spre interior, pentru o aplicare facilă a gelului pe suprafața unghiei.

  • Pasul 2: Pilește unghia naturală

Pentru ca gelul să aibă aderență pe unghie, va trebui ușor îndepărtat luciul natural al unghiei. Apoi, se va aplica primerul după ce unghia a fost curățată de praf. În acest caz, te va ajuta un aspirator de unghii, util și în etapele următoare.

  • Pasul 3: Se va aplica tipsul, cât și șablonul

Șablonul te va ajuta să-ți setezi nivelul de lungime al unghiei. Plus că, acestea au o prindere cu adeziv, pentru o setare corectă și ușoară. Va trebui să plasezi șablonul sub unghia naturală, pentru a avea continuitate, să aplici și apoi să o pilești până la obținerea dimensiunii și a formei dorite.

  • Pasul 4: Urmează aplicarea gelului pe unghia naturală

Pentru aplicarea gelului, vei avea nevoie de o pensulă specială, pentru o distribuire uniformă pe suprafața unghiei. Pentru construcția unghiei, se aplică inițial un gel incolor, pentru ca mai apoi să poți aplica gelul colorat. Gelul aplicat necesită să fie polimerizar într-o lampă LED, pentru ca acesta să se usuce, pentru a se putea aplica cel de-al doilea strat.

Pasul 5: Se vor realiza modelele dorite pe unghii

După ce ai terminat de parcurs pașii specificați anterior și ai obținut un substrat puternic, acum poți alege să aplici pe unghie modelul pe care îl preferi și consideri că te reprezintă. De la strasuri, până la desene haioase, lasă-te purtată de creativitate pentru a obține un rezultat fantastic!

În concluzie, ne dorim să-ți fie de ajutor pașii pe care ți i-am prezentat și să te bucuri de o manichiură fabuloasă!

Sursa foto: fsm.ro, pixabay.com


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related