Ventilator industrial, hota din inox sau cos de fum?

Ai nevoie de un ventilator sau sistem de ventilatie si nu stii ce sa alegi? Sa cumperi asa ceva fara sa stii despre ce este vorba este un pic mai dificil. O firma specializata in ventilatoare industriale te va ajuta ce sa alegi.  Daca oscilezi intre ventilator industrial, cos de fum sau hota din inox, iata cu ce te ajuta fiecare. Alege ceea ce ti se potriveste !

Ventilator industrial, hota din inox sau cos de fum?

Este foarte important spatial in care trebuie montat ventilatorul. Destinatia spatiului este foarte importanta deoarece transportul anumitor gaze, purificarea aerului  depind de acest lucru. Care este ventilatorul industrial cel mai bun?

Inainte de a achizitiona un ventilator industrial trebuie sa stii ca un astfel de aparat trebuie sa:

– protejeze  impotriva prafului;
– protejeze impotriva umiditatii/condensului;
– protectie la foc;
– protectie la medii cu potential coroziv/eroziv etc.

Cosuri de fum din inox sunt o alta solutie profesionala pentru cladirea ta. Recomandate mai ales pentru restaurant, aceste cosuri sunt compuse dintr-o instalatie complete completa pentru evacuarea gazelor de ardere in atmosfera in deplina siguranta. Se folosesc materiale de calitate si vata minerala bazaltica pentru izolare.

Poti opta si pentru hote profesionale din inox care are un motor rezistent si robust, are o durata de viata mai mare, se poate monta foarte usor si este recomandat a fi utilizat si pentru alimentarea cu aer. O astfel de hota are in componenta un ventilator de dimensiunile  100-450 mm, un canal rotund si este perfecta pentru spatial tau.

Cosurile de fum din inox sunt solutia profesionala pentru evacuarea fumului, principalul avantaj fiind greutatea redusa . Practic, cosul acesta de fum este potrivit pentru locatiile unde montarea unui cos de fum care are o greu mare este o problema. Da, spatiul de montare a cosului conteaza, deoarece cosul de fum cere o inaltime, are o greutate si trebuie sa existe destul spatiu pentru a fi montat.

Cosurile de fum sunt rezistente in timp, sunt durabile iar investitia pe care o vei face se merita. Fie ca alegi un ventilator industrial, o hota sau un cos de fum important este sa faci alegerea potrivita, sa te consulti cu un specialist care iti poate da toate detaliile tehnice pentru o astfel de achizitie.

Astfel de aparate sunt o investitie pe care in timp o poti amortiza si mai ales este durabila.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *