Vergil Chițac: Florin Cîțu a adus României acea gură de prospețime de care aveam mare nevoie – Politic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Primarul Constanței, Vergil Chițac, și-a exprimat susținerea pentru Florin Cîțu, după ce premierul și-a anunțat candidatura pentru șefia PNL, spunând că acesta este ”acea gură de prospețime de care aveam mare nevoie”, reprezentând ”un suflu nou pentru țara noastră și pentru Partidul Național Liberal”.

El a ținut să sublinieze, pe pagina sa de Facebook, că demersul său este în favoarea lui Florin Cîțu și nu împotriva lui Ludovic Orban”, în condițiile în care Orban și Cîțu sunt contracandidați la șefia PNL.

Ce zice Vergil Chițac:

  • Premierul Florin Cîțu a adus României acea gură de prospețime de care aveam mare nevoie. Reprezintă un suflu nou pentru țara noastră și pentru Partidul Național Liberal, este inteligent, bine pregătit și un abil comunicator. De aceea, mă raliez cu toată convingerea mesajului domnului Emil Boc, care a spus despre Florin Cîțu că este viitorul PNL.
  • Am încredere în domnia sa pentru că este un om serios și capabil și pentru că ne leagă o prietenie din perioada de luptă comună pe care am dus-o din băncile opoziției parlamentare. Am descoperit cu această ocazie un liberal autentic și atent la echilibrele macroeconomice ale țării, care susține un stat minimalist și care crede că piața trebuie să regleze mecanismele economice și nu statul. Datorită acestei viziuni și a valorilor liberale în care crede Florin Cîțu țara a trecut atât de bine prin criza sanitară, economia nu s-a destabilizat și chiar a început să crească, iar inflația nu a luat-o razna.
  • Nu în ultimul rând, țin să precizez faptul că demersul meu în această competiție politică este în favoarea lui Florin Cîțu și nu împotriva lui Ludovic Orban. Prin urmare, eu voi încerca să conving membrii PNL de ce este bine ca partidul să fie condus de Florin Cîțu și nu de ce nu este bine să fie condus de Ludovic Orban, căruia îi recunosc capacitatea și experiența politică.
  • Prin urmare, îi doresc premierului să continue în același fel și să ofere luciditate României pentru un parcurs cu adevărat remarcabil!
spot_imgspot_img