Vesta-Group, solutia celor care isi doresc o locuinta perfecta in Timisoara

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cu totii ne dorim un spatiu pe care sa il numim ” acasa”, care sa ne aduca acea doza de confort si acel boost de energie de care avem nevoie pentru a ne duce la bun sfarsit activitatile zilnice.

Conceptul de ” Acasa” s-a modificat foarte mult in ultimii ani. Daca in trecut era un simplu spatiu de odihna, astazi trebuie sa combine zonele de confort cu cele de entertainment si chiar cu cele de lucru.

Pentru cei care sunt in cautarea unui apartament Timisoara care sa ofere toate calitatile unei locuinte perfecte, cie de la Vesta Group au construit mai multe ansambluri care inglobeaza studio-uri, apartamente cu doua camere sau apartamente mai mari, mulandu-se pe nevoile oamenilor moderni.

Care sunt calitatile oferite de apartamentele Vesta-Group?

Toate apartamentele sunt gandite pentru oameni activi, care trebuie sa fie bine ancorati in agitatia orasului si in acelasi timp, au nevoie de un spatiu in care sa isi poata incarca bateriile fara niciun fel de stres. Indiferent ca este vorba despre un apartament Timisoara 3 camere, un studio sau un apartament de doua camere, locuintele Vesta inglobeaza mai multe calitati:

  • sunt foarte spatioase si sunt gandite in asa fel incat sa eficientizeze fiecare centimetru patrat;
  • Sunt Tech friendly, facilitand conexiunea la internet si utilizarea unor echipamente de ultima generatie;
  • Sunt construite in locuri care ofera acces catre cele mai importante facilitati ale orasului: spatii comerciale, spatii verzi, spitale, locuri de joaca, scoli, gradinite, etc;
  • Beneficiaza de locuri de parcare si reusesc sa asigure acea doza de intimitate de care are nevoie fiecare persoana;
  • Beneficiaza de finisaje de cea mai buna calitate, indiferent ca este vorba despre finisaje, obiecte sanitare, tamplarie, instalatie electrica sau sistemul de incalzire.

Cine sunt cei de la Vesta Properties Group?

Sunt o firma de constructii din Timisoara care de mai bine de 15 ani reuseste sa inoveze si sa aduca pe piata imobiliara proiecte unice. Cu peste 500 de apartamente construite, peste 30 de proiecte complexe si o multime de clienti multumiti, Vesta-Group invata de la un proiect la altul si reuseste sa devina din ce in ce mai bun.

spot_imgspot_img