VIDEO Părintele Calistrat recunoaște că a împins o enoriașă că s-a enervat: „Vii tu o măciucă isterică nemăritată să faci teatru în faţă la 500 de oameni?”

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

​ ​Părintele Calistrat recunoaște că a avut o altercație cu o femeie în curtea bisericii, spunând că s-a enervat pentru că este vorba de „două fete nemăritate care au deviații de comportament sau puțină isterie”.

Parintele CalistratFoto: Captura video

Într-un interviu pentru „Bună Ziua, Iași”, Părintele Calistrat a povestit pe larg incidentul din curtea bisericii insistând de-a lungul a aproape 15 minute că femeile care au fost implicate au mai făcut probleme atât enoriașilor, cât și preoților și călugărilor pe care îi hărțuiesc.

„Eu citeam moliftele Sfântului Vasile şi era clar că erau pregătite de isterie. Şi eu le-am explicat cele 4 puncte conform legii pe care ele le încălcau. Că nu au voie să filmeze, că nu au voie să se ia de lume, să jignească persoane sau să agaseze. „Ştii tu, gunoiule, legea?!” Și au scos telefonul să mă filmeze și când să i-l iau cealaltă mi-a pus piedică și m-am dus cu genunchiul în trotuar. M-am ridicat, îmi împins-o pe aia de umăr, i-am luat telefonul și l-am izbit jos, și i-am spus paznicului să le dea afară”, a explicat el.

„Nu sunt agresiv, sunt cel mai paşnic om, dar dacă îți calci atribuțiile, mă scoţi din papuci (…). Aseară s-a depășit limita. Dacă nu-mi punea piedica sora, poate nu depășeam limita.(…) Mai multă lume a avut tangenţe cu ele. Sunt uşor deviate, în rest n-am nimic cu ele, sunt două suflete. Poate unii spun că trebuie să rabzi. Rabzi până la o limită. Dar când faci lucruri premeditate, obraznice, doreşti să spurci imaginea mănăstirii. Vii tu o măciucă isterică nemăritată să faci teatru în faţă la 500 de oameni?”, a mai spus Părintele Calistrat.

Părintele Calistrat de la mânăstirea Vlădiceni din Iași, o vedetă în online, a fost filmat în timp ce lovește o femeie în curtea bisericii.

spot_imgspot_img