Vlad Gheorghe (USR): Cătălin Drulă trebuie să înceteze acum / Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Europarlamentarul USR Vlad Gheorghe afirmă, joi seară, că partidul merge „din rău în mai rău”, ajungând să fie comparat cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. „Cătălin Drulă trebuie să înceteze acum”, afirmă europarlamentarul, apreciind că nu se poate să „să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA”, potrivit News.ro.

Vlad GheorgheFoto: Martin Bertrand / AFP / Profimedia Images

Din rău în mai rău sau cum a ajuns USR-ul condus de Cătălin Drulă să fie comparat cu PSD-ul lui Liviu Dragnea. Agenţii de la Hilton din 2018 sunt „coloneii SRI” în 2023, ei urmăresc USR, îl persecută, fac dosare şi „malpraxis judiciar”. De ce? Pentru că îi ameninţă USR şi „polul de dreapta” de tip Caragiale – sublim, dar lipseşte cu desăvârşire”, a scris, joi seară, pe Facebook, Vlad Gheorghe.

Acesta afirmă că ”singurul lucru care ameninţă USR (…) este conducerea de tip «partidul sunt eu»”.

”Cătălin Drulă şi cei care îi sunt părtaşi la condusul USR-ului în zidul dezamăgirii trebuie să înceteze ACUM. Nu se poate să îi copiem pe Dragnea şi pe Dăncilă, chiar la asta s-a ajuns? Să trimiţi scrisorele la Bruxelles să te plângi de DNA, după ce ai fost singurul partid care s-a opus măcelului din justiţie de la OUG13 încoace? Să imaginezi conspiraţii în loc să fii consecvent şi să aplici principiile cu care ai reuşit să strângi peste 1 milion de semnături pentru o Românie #FărăPenaliÎnFuncţiiPublice?

Să te faci de râs cu scandal după scandal în timp ce România e sufocată de cea mai proastă guvernare din ultimii ani şi pericolul extremismului este pe locul al doilea în toate sondajele?”, a mai scris europarlamentarul USR.

Acesta susţine că sunt mai mulţi membri USR care văd aceste lucruri.

„Eu încă mai cred că avem datoria să continuăm şi să redăm românilor speranţa şi încrederea că au cu cine vota în 2024. USR trebuie să revină la misiunea pentru care a fost creat, iar pentru asta trebuie ca actuala conducere în frunte cu Cătălin Drulă să pună pe primul loc România, nu propria glorie sau mandatele prietenilor din partid”, a mai transmis eurodeputatul USR, potrivit News.ro.

USR a sesizat Comisia Europeană,atrăgând atenția asupra „acțiunilor îngrijorătoare și nejustificate” ale unui procuror, respectiv ale procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), de a pune sub acuzare foști miniștri pentru participarea României la achiziția de vaccinuri anti-COVID-19, „în ciuda lipsei unor dovezi sau suspiciuni rezonabile de corupție”.

Printr-o scrisoare oficială adresată președintei Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, USR denunță încălcarea separației puterilor în stat și subminarea democrației și a coeziunii europene.

Citește și:

spot_imgspot_img