„Teambuilding” PSD intr-o fosta unitate militara. Comitetul Executiv de la Orastie decide candidatura lui Ponta la prezidentiale si LISTA REMANIERII

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

de Cristian ANDREI Publicat la: 29.06.2014 15:45 Ultima actualizare: 29.06.2014 18:01

Pesedistii intra intr-un „teambuilding” sustinut in urma caruia partidul sa fie pregatit 100% pentru a-i asigura victoria premierului Ponta la alegerile prezidentiale din toamna.

Social-democratii se reunesc astazi si maine la Orastie, intr-o fosta unitate militara, in cadrul unui Comitet Executiv informal in care sa fie discutata candidatura lui Victor Ponta la prezidentiale, dar si remanierea unor ministri din Guvern.Pesedistii au renuntat la obisnuitul Comitet Executiv care se organizeaza la Bucuresti si au preferat un concept de a”teambuilding”, intr-o fosta baza militara din Orastie, transformata in prezent intr-o „destinatie pentru team-buildinguri” – Arsenal Park. „Construita pe ruinele fostei fabrici de munitie din Orastie, aceasta „unitate militara de vacanta”, cum o caracterizeaza proprietarii sai, „ofera posibilitati nenumarate si total neobisnuite de destindere, mereu altele, pe toata intinderea sa de 88 de hectare”, se arata pe site-ul de prezentare al parcului. Jurnalistii nu au acces in baza complexului.

Printre spatiile de cazare, liderii PSD pot opta pentru Camera Ofiter, Camera Soldat, Camera Tun si Camera TAB, Apartamentul Colonel si Vila General. Complexul mai dispune de o piscina in aer liber, locuri de antrenament militare, dar are si tancuri, tunuri, lansatoare de rachete, elicoptere si avioane de lupta „raspandite la tot pasul”.

Remanierea guvernamentalaMai multi lideri locali ai PSD, dar si parlamentari ai partidului au venit la Complexul din Orastie de vineri seara, altii sosind sambata seara. Duminica, vicepremierul Liviu Dragnea urmeaza sa aiba o prima discutie cu social-democratii, in timp ce premierul Victor Ponta este asteptat sa ajunga la eveniment luni. Este a treia intalnire a liderilor locali ai PSD la care premierul Ponta lipseste in acest an. In luna ianuarie, premierul a preferat sa mearga in Israel in loc sa participe la o intalnire programata de Dragnea cu liderii din teritoriu. Presedintele Executiv al PSD a mai avut o intalnire la Braila cu unii sefi de organizatii, care a enervat tabara premierului Ponta. Acum premierul a preferat sa fie in Afganistan alaturi de ministrul Apararii, in loc sa participe mai multe zile la intalnirea social-democratilor. El va participa doar la Comitetul Executiv de maine de la Orastie.Printre subiectele aflate pe lista discutiilor se afla remanierea guvernamentala a unor ministri social-democrati. Potrivit unor surse din PSD, se va decide in ce masura unii ministri vor ramane in Guvern sau li se va cere sa ajute mai mult partidul in Campania pentru prezidentiale si sa renunte la functia de la Palatul Victoria.Ministrul Educatiei, Remus Pricopie se afla pe lista posibililor remaniabili ai Guvernului Ponta, discutii urmand sa fie si in jurul ramanerii la Palatul Victoria a lui Liviu Dragnea, cel care are cele mai mari sanse sa coordoneze Campania prezidentiala a lui Victor Ponta.Ponta, candidat la prezidentiale
Desi s-a discutat intens in spatiul public despre organizarea unor alegeri …

spot_imgspot_img