AJCSPH Summer Sports a ajuns la final, cu ultima editie a anului 2019, cea din septembrie 2019

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Cea de-a patra editie a jocurilor sportive pe plaja adaptate pentru persoanele cu dizabilitati si utilizatori de fotoliu rulant AJCSPH Summer Sports a avut loc pe 10 septembrie 2019 la Intelect Parc, in incinta Complexului Muzeal de Stiinte ale Naturii, prilej cu care sportivii paralimpici ai Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului pentru Persoane cu Handicap s-au intreacut la discipline sportive precum darts, tir cu arcul, atletism stafeta 5X50 de metri si petanque.

Castigatori au fost cei peste 20 de membri AJCSPH care au participat la aceste activitati, facand sport in aer liber si socializand intr-un mod activ si placut.

Dar sa-i dam Cezarului ce-i al Cezarului, mentionandu-i pe cei care s-au remarcat in mod deosebit, urcand pe podiumul de premiere:

DARTS:

Locul I – Trofin Aurica;

Locul II – Palabuiuc Raducu;

Locul III – Moldovan Andrei;

Locul IV – Toader Nicusor.

TIR CU ARCUL:

Locul I – Palabuiuc Raducu;

Locul II – Toader Nicusor;

Locul III – Dascalu Anisoara;

Locul IV – Severin Bogdan.

ATLETISM STAFETA 5×50 METRI:

Locul I – Toader Nicusor (capt.), Stamate Adrian, Ionita Florentina, Severin Bogdan, Chivu Adriana;

Locul II – Dascalu Anisoara (capt.), Ene Mitica, Moldovan Andrei, Mamait Ionut, Trofin Aurica;

Locul III – Palabuiuc Raducu (capt.), Herda Ionut, Dascalu Dobre, Alexandru Elena, Leonte Ciprian;

PETANQUE:
Locul I – Severin Bogdan;

Locul II – Ene Mitica;

Locul III – Palabuiuc Raducu;

Locul IV – Trofin Aurica.

Felicitari merita toti participantii, care au raspuns si de aceasta data in numar mare la aceste intreceri extrem de populare in randul sportivilor paralimpici, sportivii fiind, de asemenea, premiati cu trofee, medalii si diplome personalizate.

„Ca de fiecare data, tin sa-i felicit pe toti concurentii, dar si sa nominalizez pe cel mai bun sportiv al acestei editii, in persoana lui Palabuiuc Raducu. Selectia pentru intrecerile paralimpice nationale va fi una dura, tot mai multi membri AJCSPH dovedind ca merita sa faca parte din lot. Dupa cum bine stiti, asociatia noastra face toate eforturile sa organizeze evenimente sportive menite sa conduca la integrarea persoanelor cu dizabilitati in societate si la constientizarea faptului ca practicarea sportului are un rol benefic atat in mentinerea sanatatii fizice si psihice a fiecaruia dintre noi, cat si in dezvoltarea personala si in comunicarea dintre oameni.

De asemenea, vreau sa multumesc tuturor celor care si-au adus contributia la acest eveniment sportiv: Primariei Constanta prin Directia Generala de Asistenta Sociala Constanta, ONG-ului partener care ne ajuta la organizarea activitatilor sportive – Asociatia Sport Pentru Sanatate si gazdelor noastre – Muzeal de Stiinte ale Naturii Constanta si Intelect Parc, proiect al Asociatiei Impreuna pentru Viitor Constanta, a declarat la finalul competitiilor domnul Ion Gembasanu, presedintele Asociatiei Judeteane Constanta a Sportului Persoanelor cu Handicap.

spot_imgspot_img