Dragnea, despre alegerile europarlamentare: Vom utiliza sistemul de comunicare folosit la referendumul din 2009

Vicepremierul Liviu Dragnea a repetat, sambata, la Poiana Brasov, ca va folosi sistemul de comunicare prin SMS?si la alegerile europarlamentare. Este vorba despre un sistem prin care persoane aflate in teritoriu comunica in timp real date de prezenta la urne si ulterior rezultatele numaratorii paralele. Presedintele executiv al PSD este, in prezent, judecat intr-un dosar privind presupuse fraude la referendumul pentru susendarea presedintelui Traian Basescu din 2012.
Citeste si:?STENOGRAME din dosarul referendumului. Dragnea: “Organizati-va sa mi-i aduceti pe toti la vot, bai! Ii legati, ii luati in brate!”
“Vom folosi si la aceste alegeri europarlamentare sistemul de comunicare prin SMS, el a fost folosit si la alegerile locale si la referendum si la alegerile generale. Sigur, la referendum au aparut probleme, dar la celelate celelalte alegeri unde nu ne bateam direct cu “prietenul” nostru, nu au fost probleme. Asa cum toate partidele au dreptul si obligatia sa faca numaratoare paralela si sa transmita rezultatele din fiecare sectie de vot catre sediul central al partidului, acest drept il avem si noi. Ca transmisia se face prin SMS, prin?telefon, prin mail, prin porumbei calatori conteaza mai putin”, a spus ministrul Dezvoltarii Regionale si Administratiei Publice, Liviu Dragneala o intalniri cu presedintii de organizatii judetene PSD si coordonatorii de campanie.
Vicepremierul a mai spus ca aceste alegeri “sunt mult mai importante decat cele din 2009 pentru ca, practic, ele vor stabili si desemnarea candidatilor pentru prezidentiale”.
“Daca este sa discutam foarte cinstit, foarte …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *