Ghionea si Ljubinkovic, moneda de schimb intre Steaua si FC Vaslui

0
1
Ghionea si Ljubinkovic, moneda de schimb intre Steaua si FC Vaslui

Steaua si FC Vaslui pot face un schimb de jucatori in aceasta iarna. Lacatus il vrea pe Ghionea, Stoi?chita pe Ljubinkovic. In mod normal, Becali ar cere 200.000 de euro pe capitanul stelist, insa e posibil ca ros-albastrii sa se aleaga cu un jucator in locul banilor.

Dupa ce finantatorul ros-albastrilor a declarat ca Sorin Ghionea poate pleca la o alta formatie, avand in vedere faptul ca nu mai face fata la Steaua, Marius Lacatus a si sarit sa-l aduca sub comanda sa pe actualul capitan al echipei din Ghencea.

“Vreau jucatori de la Steaua”

“Normal ca imi doresc la Vaslui si jucatori de la Steaua. Daca se va ivi ocazia sa transferam unul sau doi fotbalisti de la aceasta echipa, atunci este foarte bine. Mai avem nevoie de un fundas si de un jucator de atac”, a comentat Lacatus posibilitatea ca el sa lucreze din nou cu fosti elevi de-ai sai. “Nu va pot da niciun nume, deoarece este bine sa fac acest lucru pana cand intelegerile nu se parafeaza. Asa este corect”, a incheiat Lacatus.

ProSport a aflat ca in capul listei se afla fundasul Sorin Ghionea. Acesta e foarte apreciat de Lacatus si se pare ca antrenorul Vasluiului a avut deja o discutie cu Stoichita pe aceasta tema. Ba mai mult, tehnicianul stelist i-a sugerat prietenului sau sa faca un schimb intre Ghionea si Ljubinkovic, jucator care, din etapa a noua, de cand “Fiara” a preluat FC Vaslui, nu a mai jucat deloc pentru echipa moldava.

Romeo Surdu e si el pe lista

Romeo Surdu e un alt fotbalist pe care Lacatus doreste sa-l ia de la Steaua. “Fiara” l-a reprofilat pe Burdujan aripa dreapta si vrea un jucator cu aceleasi calitati, viteza si capabil sa marcheze, pe banda opusa. Numai ca Steaua nu prea e dispusa sa renunte la Romeo Surdu, fotbalist care a ajutat echipa in acest tur de campionat.

“Ma voi consulta cu Panduru pentru Ljubinkovic”

Mihai Stoichita a declarat ieri la Sport.ro ca l-ar vrea pe Ljubinkovic la Steaua, dar crede ca in reglarea transferului care il include si pe Ghionea, Vasluiul e echipa care e mult mai interesata de incheierea afacerii. “Despre Ljubinkovic trebuie sa ma consult si cu Panduru. Eu nu l-am vazut in multe meciuri, iar el cred ca il cunoaste mai bine”, a spus Mihai Stoichita. Antrenorul stelist a precizat totodata ca nu e interesat de achizitionarea lui Volkov de la Sheriff Tiraspol sau de vreun alt fotbalist de la aceasta echipa.

8 meciuri a jucat Ljubincovic pentru Vaslui in campionat
12 partide a evoluat Ghionea pentru Steaua in acest sezon

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here