HOROSCOP 26 APRILIE 2018: O zi aglomerata, in asteptarea minivacantei. PREVIZIUNILE ZILEI

HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Berbec (21 martie – 20 aprilie)
Poate ca este mai bine daca astazi nu ti-ai asuma responsabilitati carora sa nu le faci fata, ulterior. O zi in care este de preferat sa iti lasi mintea sa zburde libera, neluand in calcul informatiile sau zvonurile primite astazi. Toate acestea pentru a evita o eventuala confuzie si pentru ca, ulterior, sa nu fi dezamagit de deznodamintele actiunilor tale.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Taur (21 aprilie – 21 mai)
De necrezut in ce fel si cat de repede se schimba totul, in jurul tau. Deloc pe placul tau ceea ce observi. Cu toate acestea, ai de-a face cu o perioada de timp in care schimbarea ar fi binevenita in viata ta, deci nu te impotrivi chiar atat de mult. Asculta si crede ceea ce persoana iubita iti spune, chiar daca este vorba despre ceva ce pare incredibil, in prima instanta.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Gemeni (22 mai – 21 iunie)
Nu-ti fie fica sa spui ceea ce gandesti; in cazul in care este posibil, creeaza cat poti de mult, exprimandu-te intr-un mod original in acest fel. O zi in care secretele nu iti sunt prietene si sinceritatea iti este cel mai bun aliat. Si, in final, nu uita sa fii persuasiv si rabdator, acesta fiind secretul unor succese pentru care de mult timp muncesti.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Rac (22 iunie – 22 iulie)
O zi in care trebuie sa te pregatesti in avans pentru tot ceea ce iti doresti a intreprinde. Si o zi in care este bine sa faci tot posibilul pentru a spune exact ceea ce gandesti. Altfel, este posibil ca cei cu care interactionezi sa aiba impresia ca nu esti sigur pe tine, ceea ce nu iti este deloc de folos. Lupta pentru ceea ce iubesti. Cat de curand, Lumea va fi a ta!
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Leu (23 iulie – 22 august)
Nu crede ca totul este minunat asa cum este, astazi. O zi cu totul speciala, daca alegi sa fii rational; vei obtine mai multe decat ai sperat. Insa se poate transforma intr-o zi cat se poate de trista in cazul in care traiesti cu senzatia ca numai tu ai dreptate. Si in cazul tau sinceritatea este cel mai bun atu pe care il poti avea. Nu cere sfatul prietenilor pentru problemele personale.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Fecioara (23 august – 21 septembrie)
Cu cat te concentrezi mai mult pe ceea ce ai de facut, cu atat mai mult risti sa pierzi nuantele politice ale contextului in care te afli. Emotiile manifestate in mod extrem nu iti sunt de folos. In ceea ce te priveste este de preferat sa nu iti impui vointa in fata persoanei iubite; nu astazi, cel putin.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Balanta (22 septembrie – 22 octombrie)
Nu mai visa cu ochii deschisi la viitorul tau, cel inchipuit, deoarece este timpul sa treci la actiune, aducand la viata acel moment de glorie pe care il astepti de atat de mult timp. O zi in care cel mai rau este sa te astepti la ceva bun din partea persoanei iubite, uitand ca nu trebuie sa astepti nimic, de la nimeni, in general. Evita ezitarile si aduna-te, profitand de ajutorul astral pe care il ai.
HOROSCOP 26 APRILIE 2018 Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)
Analizeaza-ti slabiciunile inainte sa le dai altora sfaturi de viata. Doar asa vei descoperi cum sa creezi o noua strategie care sa iti fie folositoare nu doar tie, ci si celor cu care interactionezi. In acelasi timp, observa cu atentie modul de actiune al celor din jur, pentru …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *