Steaua-Legia Varsovia. Peste 700 de jandarmi asigura masurile de ordine la meci

de Luminita Turcu Publicat la: 20.08.2013 11:31 Ultima actualizare: 20.08.2013 11:32

Peste 700 de jandarmi din cadrul Jandarmeriei Capitalei vor asigura masurile de ordine publica si siguranta spectatorilor ce vor fi prezenti la meciul Steaua-Legia Varsovia, programat, miercuri, pe Arena Nationala, de la ora 21.45, in prima mansa a play-off-ului Ligii Campionilor.
Conform unui comunicat al Jandarmeriei Capitalei remis agentiei MEDIAFAX, accesul spectatorilor in stadion se va face incepand cu ora 19.15 doar pe baza de bilete si invitaTii.

Pentru a evita aglomeratia in jurul punctelor de intrare in stadion, Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa vina din timp, incepand cu ora deschiderii portilor de acces.
Jandarmeria Capitalei recomanda suporterilor sa nu se implice in incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii si linistii publice, delimitandu-se de orice forma de violenta verbala sau fizica ce ar putea conduce la manifestari violente. Jandarmeria Capitalei recomanda spectatorilor sa achizitioneze bilete doar prin modalitatile si din punctele stabilite de organizatorul evenimentului si sa nu incurajeze comertul ilegal cu documente de acces.
Casele de bilete din zona stadionului vor ramane deschise si in ziua meciului astfel: casa de bilete situata la intrarea dinspre Bd. Basarabia pana la orele 18.45 iar casele de bilete din zona Strazii Maior Coravu pana la ora 21.45.
Spectatorii nu au voie sa introduca in stadion bauturi alcoolice, materiale pirotehnice interzise de lege ori alte obiecte care pot pune in pericol siguranta participantilor la aceasta competitie sportiva. Spectatorilor le este interzis sã …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *