Traian Basescu, prima reactie dupa ce trei parlamentari PMP au trecut la PSD: “I-am trimis lui Dragnea trei lingai”

Senatorii Ioan Iustin Talpos si Ion Ganea si deputatul Valeriu Steriu au anuntat public ca au trecut la PSD.?Grupul PMP avea opt senatori, dar dupa plecarea celor doi acesta se va defiinta.
“Se dizolva grupul. Inca nu a depus solicitare la Biroul permanent, dar s-a facut comunicarea in grupul PMP. Voi trece la PSD”, a declarat Ion Ganea, pentru MEDIAFAX.
Basescu:?”I-am trimis lui Dragnea trei lingai, sa-i fie de bine”
“Reusim sa-l intarim pe Dragnea prin dezertarile de astazi. Vad ca domnul Steriu (n.r. – Valeriu), care nu mai dadea pe la partid de vreo 6 – 7 luni, dintr-odata a devenit si epistolar. Domnul Ganea (n.r. – Ion) si domnia sa s-a dus catre unde il indeamna inima. Talpos (n.r. – Iustin), spre surprinderea mea, sambata a fost cu mine pe scena, la Baia Mare, si astazi vad ca si-a gasit valentele pesediste. Tabugan (n.r. – Ion) nu stim unde s-a dus inca, dar cert este ca am pierdut trei parlamentari proveniti din UNPR, in urma fuziunii. I-am pus pe listele PMP-ului si astazi am pierdut trei dintre ei. Ce sa le spunem – Drum bun!. Se pare ca liderii UNPR nu se dezmint in abordarile traditionale. Ramanem un partid mai sarac in parlamentari, dar mai curat, si, in orice caz, mai puternic decat a fost la momentul alegerilor. Nu e niciun secret pentru nimeni, numele Ganea, Steriu, Tabugan le stim de mult ca fiind in negocieri. Ne-au asigurat tot timpul ca mai cinstiti ca ei nu exista, dar in realitate s-a dovedit ca ceea ce li s-a spus si in fata era adevarat, desi ei au negat”, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *