Cum alegi parfumuri cadouri pentru el

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Nu sunt recunoscuți a fi pretențioși de felul lor, cel puțin nu în aceeași măsură cum sunt recunoscute femeile, însă alegerea unui parfum bărbătesc este o chestiune căreia este indicat să îi acorzi atenția cuvenită. Ține cont de aspecte esențiale, de la vârstă la stil, de la preferințe la trăsături de personalitate și vei reuși să faci în acest fel alegerea perfectă.

Ce parfum bărbătesc să alegi în funcție de vârsta lui?

Dacă dorești să oferi un parfum cadou unui bărbat și nu știi de unde să pornești, ia în calcul, înainte de toate, vârsta acestuia. La fel ca preferințele legate de vestimentație, de exemplu, și preferințele în ceea ce privește mirosurile se schimbă odată cu trecerea timpului. 

Dacă pentru un adolescent sunt indicate mai degrabă parfumurile sportive, cu accente energice, pentru un bărbat adult este de preferat să alegi un parfum mai puternic, masculin, chiar viril. Poți încerca un parfum arăbesc care combină note sofisticate, dar în același timp suficient de discrete încât să surprindă într-un mod plăcut. 

În același timp, poți ține cont de faptul că parfumurile cu arome clasice sunt rezervate mai degrabă bărbaților mai în vârstă, în timp ce mirosurile lemnoase și cele puternice au fost asociate preferințelor avute de bărbați mai tineri, mai plini de viață. 

Spune-mi ce fel de om ești ca să îți spun ce parfum ți se potrivește!

Este, într-adevăr, sloganul care stă la baza alegerii parfumului perfect. Un parfum este, înainte de toate, amintirea unei prezențe, a unei personalități, a unui farmec unic. Alege un parfum care arată ca bărbatul căruia i-l vei oferi și îi vei oferi șansa de a se face remarcat așa cum este el cu adevărat. 

Un bărbat seducător va preferată mai degrabă acordurile orientale, arome masculine puternice, în timp ce un bărbat dinamic, stilul sportiv va prefera parfumuri cu note ușoare, primăvăratice.

Alege parfumul din familia olfactivă potrivită 

Parfumurile pentru bărbați se împart în patru categorii olfactive – spre deosebire de cele pentru femei care se împart în șapte familii olfactive. Acestea sunt: parfumurile pe bază de citrice, cele aromatice – pe bază de ierburi aromatice precum cimbru, busuioc, lavandă, cele orientale – pe bază de condimente, rășinoase, respectiv parfumurile cu note lemnoase – inclusiv  vetiver, mușchi de stejar. 

Ține cont și de acest din urmă aspect și vei reuși să găsești parfumul perfect pe care să îl oferi cadou unui bărbat pe care dorești să îl surprinzi în cel mai plăcut mod. 

spot_imgspot_img