VIDEO Explozii puternice și lupte înregistrate în vestul și sudul Kievului sâmbătă dimineața

Echipele CNN din capitala Ucrainei Kiev raportează explozii puternice în vestul și sudul orașului sâmbătă dimineața devreme. Cerul, încă întunecat, s-a luminat cu o serie de fulgere la orizont.

Atac in KievFoto: Twitter

Serviciul de Stat al Comunicațiilor Speciale al Ucrainei a declarat sâmbătă dimineața că au loc ciocniri într-o suburbie de est a capitalei, Kiev. “Inamicul încearcă să atace lângă Troieschina. Forțele armate se luptă”, a scris serviciul pe Twitter.

Videoclipuri de la martori oculari arată explozii care au avut loc într-o zonă de la nord-vest de Kiev. În zonă există o bază militară.

Lupte și mai multe decese la Vasilkiv

Invadatorii ruși încearcă un desant în Vasilkiv, regiunea Kiev, unde au fost semnalate lupte grele în zonă, potrivit The Kyiv Independent.

Sabotori ruși deghizați în uniforma Poliției Naționale au condus până la un punct de control lângă Vasilkiv, la sud de Kiev,și au împușcat soldații ucraineni, potrivit Ukrainska Pravda, care citează surse din armată. Imediat după, un grup de militari ruși a ajuns la punctul de control cu ​​un camion.

Alte surse au raportat că toți soldații ucraineni de la punctul de control au fost uciși.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *